Zdrav duh

Počinje seminar Nil Donald Volša "Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas"

Jedan od najčitanijih autora današnjice Nil Donald Volš ove subote, 31.3 održaće svoj prvi seminar u Beogradu u hotelu Hajat na temu emocija. Zašto je važno da promenimo svoje emocije pre nego što one promene nas tema je kroz koju će nas voditi ovaj autor tokom celodnevnog seminara.

Subota, 31.03.2018.

09:40

Izvor: Super žena

Počinje seminar Nil Donald Volša
Foto: Promo

Podeli:

Seminar u hotelu Hyatt otvoriće glumac, pisac i motivacioni govornik, Siniša Ubović:

“Pre 10 godina odgledao sam film o fascinantnom životu Nil Donald Volša i osetio istinu koju svako od nas u sebi nosi. Mnogo smo više od onoga što mislimo da jesmo!Velika mi je čast i zadovoljstvo što mi se ukazala priliku da otvorim dogadja jedne od najinspirativnijih ličnosti današnjice.” rekao je uvek nasmejani Siniša.

Zbog velikog interesovanja , nakon celodnevnog seminara, ljubitelji knjiga i rada gospodina Volša moći će da prisustvuju i jedistvenom događaju u svetu poznatom kao večernje lekcije koji će se 2. Aprila sa početkom u 18 časova održati u teatru Madlenianum.

Večernje lekcije 2.aprila u teatru Madlenianum otvoriće trener za lični razvoj, Dragana Jovanović :

„Čitajući pre dve decenije „Razgovore s Bogom“ bila bi mi ravna čudu sama pomisao da ću otvoriti večernje lekcije Nila Donald Volša u Beogradu. Ponosna sam što ću upoznati pisca kome se često vraćam i sa kojim delim verovanje da smo svi mi jedno sa Bogom i jedno sa životom. A večernje lekcije u Madlenijanumu je prillika da učim od najboljih, od Nila Donalda Volša!“

Za vreme seminara svi posetioci moći će da kupe knjigu “Devet promena koje će promeniti sve “ u izdanju Centra za osobnu izvrsnost, koja prati sam seminar. Cena knjige biće 999.dinara

“Sve promene su za vaše dobro. Većina nas to tako i doživi nakon nekog vremena, kad se prašina slegne. Dok se promena događala, mnogi od nas su je doživljavali kao nešto najgore u životu, da bi na kraju otkrili njenu sasvim drugačiju formu. Ona bi postala nešto najbolje što nam se dogodilo u životu. Ali, činjenica je da ovo vredi za sve što nam se ikad dogodilo u životu, ali mi to ne znamo i zato to ne možemo prihvatiti. Nama se čini da su se stvari pogoršale. Ipak, sve su to "pakovanja" mehanizama uma jer su oni ograničeni unutar svojih konstrukcija i sećanja.” Napisao je Nil Donald Volš o promenama u knjizi koja će se uskoro naći u prodaji.

Karte za ova dva, posebna događaja, koje Nil Donald Volš prvi put drži u Srbiji, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima kao i u turističkoj agenciji Mediteraneo (Hajduk Veljkov venac 6).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare