Zdrav duh

Devojke, ne padajte na efekte sa Instagrama: Ovako zaista izgleda žensko telo

Australijska dizajnerka bikinija Karina Irbi podelila je, na svom profiu na Instagramu, veoma zanimljiv video-snimak u kojem pokazuje da niko ne može biti savršen u prirodi i na slikama.

Četvrtak, 26.04.2018.

09:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dvadesetosmogodišnja Australijanka objavila je video-spot koji je pomogao mnogim devojkama da shvate da se većina devojaka veštački ulepšava za društvene mreže, kao i da je realnost mnogo drugačija.

Tako je Karina podelila sopstvenu fotografiju sa plaže i pokazala na delu kako izgleda editovanje takve slike za Instagram.

“Šta se dešava oflajn? Kada smo izgubili samopouzdanje?“, zapitala se u nastavku posta. – “Kada smo bile mlađe nije nam bilo bitno kako izgledamo, a uopšte se nismo poredile sa devojkama u našem okruženju. Da li je do društvenih mreža, filmova i Holivuda... nešto se promenilo i odjednom smo počele da se upoređujemo sa drugima i da stremimo ka nečemu što nikako nismo.“

Ovim video-snimkom ohrabrila je više od 840.000 pratilaca da prevaziđu nesigurnosti, a to je nešto što poručuje svim ženama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.