Zdrav duh

Beograd kao domaćin: "Uronite" u svet kundalini joge sa Natašom Vukoje

Svoj život je promenila iz korena. Još više u poslednjih godinu i po dana, od kada smo poslednji put razgovarali sa Natašom Vukoje o rekonekciji. Sada, živi na realciji Španija- Srbija i u Beogradu će biti domaćin jedne zanimljive večeri.

Četvrtak, 02.08.2018.

12:05

Izvor: B92

Beograd kao domaćin:
Foto: Alex Dmitroviæ

Podeli:

Meditacija se uglavnom vezuje za istočnjačku filozofiju življenja.

Međutim, sve češće se primenjuje u savremenom svetu, jer pomaže oslobađanju od stresa i radu na buđenju sopstvenih potencijala.

Za praktikovanje meditacije kaže se da omogućava uvid u dublje nivoe svesti i upoznavanje sebe, što predstavlja odličan teren za unutrašnju transformaciju i poboljšanje kvaliteta života.

"Kundalini joga je u poslednje dve godine postala popularna kod nas. Jogini koji je praktikuju osetili su sve benefite koje nosi, i samim tim se interesovanje za istu povećalo. To pokazuju i naši otvoreni časovi na Savi, koji okupe i oko 150 Jogina", priča sa osmehom na licu Nataša Vukoje za portal "Super žena".

Kundalini joga se svuda na svetu radi isto, tako da nema mnogo improvizacije, jer je stvar tehnike, učitelja koji vodi čas i učenika koji imaju smernice koje prate.

Foto: Alex Dmitroviæ

"Kundalini joga je dinamična i potencira pomeranje svojih granica. Ja nisam neko ko bi navodio prednosti u odnosu ostale Joge, svaka ima benefite bitno je samo da svako prepozna šta mu odgovara", objašnjava.

Nataša je neko ko je svedok promena koje rekonekcija donosi, a tu tehniku uvek ističe kao svoju prvu ljubav.

Od prošle godine opet je u braki i život u dve države sada je njena svakodnevica.

"Život izgleda vrlo dinamično, i sa dobrom organizacijom nema poteškoća. Poslednjih godinu dana radim mnogo više po Evropskim gradovima, radionice i sesije Rekonecije. Vrlo je dinamično, tako da zahteva besprekornu organizaciju, i onda je sve dobro", iskena je naša sagovornica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare