Zdrav duh

Radna sveska Vaskrs - kreativna zabava i u vreme praznika

Izdavačka kuća "Pčelica" za vaskršnje praznike preporučuje svoju radnu svesku "Vaskrs", koja je deo popularne edicije "Dečja radionica".

Ponedeljak, 22.04.2019.

14:02

Izvor: B92

Radna sveska Vaskrs - kreativna zabava i u vreme praznika
Foto: Promo

Podeli:

U pitanju je kreativna radna sveska koja kombinuje više aktivnosti - crtanje, bojenje, lepljenje stikera i enigmatiku. Teme koje se obrađuju kroz ove aktivnosti su karakteristične za Vaskrs - šarena jaja, pilići, vaskršnji zečići, korpice, druženje u krugu porodice.

Autori ove radne sveske, koja je namenjena mališanima starijim od četiri godine, jesu Maja Кoraksić i Goran Marković, a za živopisne ilustracije je zadužen poznati ilustrator knjiga za decu Mladen Anđelković.

Neka vam i vaskršnji praznici budu srećni, kreativni, maštom i zabavom ispunjeni uz Pčeličinu interaktivnu radnu svesku "Vaskrs".

Najbržim čitaocima, koji pošalju svoje podatke (ime, prezime, kontakt telefon i adresu) na mail lifestyle@b92.net poklonićemo dve ove sveske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare