Na pragu šeste decenije dobila titulu najlepše u 2019. godini

Magazin "Pipl" svake godine proglasi jednu damu najlepšom u toj godini, a ove godine tu titulu je ponosno ponela holivudska glumica Dženifer Garner.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Prošle godine laskavu titulu najlepše žene dobila je pevačica Pink.

Garnerova (47) krasi naslovnicu poznatog časopisa i to bez trunčice šminke na licu. U razgovoru za "Pipl" otkrila je tajne "bezvremenske" lepote. Kako navodi lepotica koja je na pragu pete decenije, izgleda da su za njen neverovatan izgled zaslužna deca - Vajolet (13), Serafina (10) i Semjuel (7).

"Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja kažu mi da skinem šminku s lica, vežem kosu u rep i stavim naočare. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment", rekla je Dženifer Garner, koaj je nedavno i za magazin Harper govorila o tome da privatno ne nosi šminku.

Ova laskava titula najlepše žene ju je, kako je rekla, veoma iznenadila.

Nikad se, dodaje, nije osećala kao lepotica, niti je o sebi tako razmišljala.
"Uvek sam bila zadovoljna sobom", rekla je ona te navela da je verovatno i zbog toga mnogi doživljavaju kao mnogo lepšu.

"Bila sam veoma iznenađena i trebalo mi je nekoliko minuta da to prihvatim i oduševim se", rekla je u kratkom video-zapisu za Instagram, društvenoj mreži na kojoj je glumica veoma aktivna, a pogotovo voli na njoj da deli recepte.

"Lepotu doživljavam veoma holistički i osećam se srećnijom i lepšom kada se manje gledam u ogledalo", dodala je.

Pre šest meseci se konačno razvela od glumca Bena Afleka, sa kojim ima troje dece. Oni su se rastali još 2015. godine, a u braku su bili od 2005. godine.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 7 sledeca idi na stranu