Zdrav duh

Da li želite da izgledate kao ova preduzetnica, majka osmoro dece ili mislite da je preterala? VIDEO

Amerikanka je objasnila da žene od nje stalno traže savete u vezi operacija, pa joj je bilo najlogičnije da pokrene biznis kojim će im pomoći da izgledaju "kao najbolje vezije sebe".

Nedelja, 09.06.2019.

14:09

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Alegra Kol (50) predstavlja se kao preduzetnica, seks terapeut, savetnica, model, a još je i supruga i majka osmoro dece.

Svoju karijeru je započela kao model s velikim poprsjem i sakupila preko 800 hiljada pratilaca na Instagramu, za koje kaže da su je "gledali kako postaje poslovna žena, ekspert za plastične operacije i aktivistkinja", prenosi 24sata.hr..

View this post on Instagram

#vegasfit Happy Friday everyone. 🙌❤️💋

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on

Sada se odlučila na novi poslovni poduhvat - reč je o sakupljanju novca za plastične operacije za žene koje ih žele, a ne mogu sebi da ih priušte. Za portal BuzzFeed je objasnila da na taj način želi da pomogne ženama da "postanu najbolje verzije sebe".

"Plastična hirurgija mi je dala izgled koji ide uz moj karakter, dala mi je seksepil i samopouzdanje, a bilo je čudesno promatrati kako mi se telo naočigled menja", ispričala je Alegra, koja kaže da je blagoslovena, i da joj je zato sudbina da pomaže drugim ženama da urade isto.

Ona je imala četiri operacije povećanja grudi, dve operacije povećanja zadnjice i zahvat smanjivanja stomaka. Kaže da njena stranica BoobJobs4Moms.com, može da posluži i kao platforma svima koji žele da se bave modelingom, da tu mogu da ostavljaju svoje fotografije i biografije.

"Trenutno svako može da se prijavi na mojoj stranici, a upravo radim s web dizajnerom na tome da je poboljšamo", objasnila je ova majka osmoro dece, koja kaže da je ta stranica nastavak njene dosadašnje stranice na kojoj se bavi produkcijom i marketingom na društvenim mrežama, AColeindustries.com.

Objasnila je i da žene od nje stalno traže savete u vezi operacija, pa da je najlogičnije bilo pokrenuti biznis kojim će im u tome pomoći. Dodaje i da suprug s njom sarađuje i da joj je velika podrška, a da joj ništa ne pruža više radosti od dece i porodice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.