Zdrav duh

Poznata pevačica ostavila zapis koji će trajati zauvek: "Ne možeš nikoga da voliš, ako..."

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svoje najnovije tetovaže. Tetovaža je mala, ali to ne znači da je njeno značenje isto takvo…

Petak, 28.06.2019.

19:00

Izvor: Super Žena, E! News

Poznata pevačica ostavila zapis koji će trajati zauvek:
Foto: Gettyimages / Jonathan Leibson

Podeli:

Demi Lovato je istetovirala reč “ja”, napisanu malim slovima na unutrašnjoj strani svog levog prsta.

U opisu slike napisala je “Prvo ja”, zahvaljujući se za novu tetovažu, svom tatu majstoru. Kasnije je objavila na Instagram stori i napisala: “Ne možeš nikoga da voliš, ako prvo ne voliš sebe!”

Posle predoziranja drogom, u julu 2018. godine, Lovato koja je bila hospitalizovana skoro tri nedelje. Pre početka lečenja, obećala je da će jednog dana podeliti svoju priču sa fanovima.

“Jednog dana podeliću sa svetom šta mi se tačno dogodilo, zašto i kakav je moj život danas..” izjavila je tada. “Ali dok ne budem spremna da to podelim sa ljudima, molim vas da prestanete da izmišljate stvari da ne znate ništa o tome i da mi i dalje treba prostora i vreme da ozdravim.”

Nakon što je ponovo stala na noge, fokusirala se na ponovno pronalaženje vere u sebe.

Danas, kada se osvrne kroz šta je sve prošla, ona je ponosna na napredak koji je napravila i na to šta joj tek dolazi.

“Tako sam zahvalna za lekcije koje sam naučila ove godine”, rekla je ona. “Nikada neću da uzmem zdravo za gotovo ništa u životu, čak iako dođu loši dani. Zahvalna sam mojim fanovima, prijateljima i porodici i svima koji su me podržali tokom ovo godine.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.