Tetovaža poznate manekenke krije emotivnu priču

Supermodel i bivša partnerka glumca Bredlija Kupera Irina Šajk, otkrila je značenje male tetovaže koju već godinama ima na gležnju.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/David M. Benett
Foto: Getty/David M. Benett

Irina je istetovirala ime svoje pokojne bake Galine čijim je životom, kako kaže, oduvek bila fascinirana i koju je jako volela.

Njena baka Galina je u tinejdžerskim godinama bila špijunka u Drugom svetskom ratu, a kada se rodila Irina ona je bila jedna od osoba zaslužnih za njeno vaspitanje, ispričala je manekenka u intervjuu za Harper's Bazar.

Foto: Getty/Eduardo Parra
Foto: Getty/Eduardo Parra

"Majka mog oca je bila jedna od najsnažnijih žena u mom životu. Odrastajući uz nju naučila sam puno o životu i o tome koliko žene mogu da budu snažne", izjavila je Irina.

"Moja baka je neverovatna žena. Kad je počeo Drugi svetski rat imala je tek 20 godina. Bila je narodni heroj i dobila je puno odlikovanja za svoj doprinos u borbi protiv nacista. Ona mi je uzor u životu", istakla je Irina.

Irinu su očuvale dve bake, majka i sestra. "U našoj porodici nije bilo muškaraca. Žene su sve radile same. Žene mogu da čuvaju decu, žene mogu da rade, mogu da čiste, kuvaju i rade teške fizičke poslove. Žene mogu sve!" dodala je Irina.

Da joj je baka mnogo značila, dokazuje i činjenica da je Irina inspiraciju za ime svoje ćerke Lee de Seine pronašla u pričama svoje bake Galine.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu