Zdrav duh

Žena poznatog glumca pokazala savršeno telo

Džejda Pinket Smit na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koja je brojne fanove ostavila bez daha.

Subota, 20.07.2019.

15:39

Izvor: Dnevnik.hr

Žena poznatog glumca pokazala savršeno telo
Foto:gettyimages/ Paras Griffin

Podeli:

Ova zanosna 47-godišnja mama pozirala je na jahti u zelenom bikiniju u obliku lista biljke, a njeni izvajani trbušnjaci nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Vidi se da je Džejda uživala dok se sunčala i odmarala, sa osmehom na licu, dok joj je duga pozlaćena kosa skupljena u pletenice padala niz leđa. Ova žena još jednom je pokazala da može dobro da se izgleda i u petoj deceniji, a mnoge žene mogu da joj pozavide na izgledu.

*ALT

Zajedno sa svojom porodicom Džejda krstari Mediteranom i ujedno uživa u zajedničkim trenutcima sa suprugom, poznatim glumcem Vilom Smitom. Svoju letnju avanturu, Vil Smit i njegova supruga započeli su u Grčkoj, posle koje su se uputili ka Italiji.

Inače, Džejda i Vil jedan su od najtrajnijih holivudskih parova, a iza sebe imaju dugogodišnji brak. Poznato je da oboje podržavaju slobodne seksualne veze, pa su u braku emotivno verni jedno drugom, ali se upuštaju u seksualne odnose sa drugim ljudima, jer, navodno, nisu od onih koji veruju u monogamiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.