Zdrav duh

Manekenka oduševila izgledom: Jednodelni kupaći istakao savršenu figuru

Kao i mnoge njene koleginice, ni ova lepotica nije odolela da deo svog letnjeg odmora provede uživajući u Grčkoj.

Utorak, 30.07.2019.

13:39

Izvor: Super žena

Manekenka oduševila izgledom: Jednodelni kupaći istakao savršenu figuru
Foto: Getty/Dimitrios Kambouris

Podeli:

Jedna od najtraženijih manekenki danas i prepoznatljivo lice modnog brenda Viktorija Sikret Bela Hadid, privlači pažnju gde god se pojavi.

To je potvrdila i fotografijama iz Grčke koje je postavila na svoj profil na Instagramu. Ova 22- godišnja manekenka još jednom je pokazala svoju savršenu figuru i vitku liniju.

View this post on Instagram

💙💙💙

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Jednodelni kupaći kostim koji je odabrala za popularno mondesnko letovalište Mikonos, istakao je njene obline i izvajano telo.

Fotografije koje je objavila izazvale su i brojne pozitivne komentare fanova na račun njenog izgleda, od toga da je Bele prezgodna i da joj kupaći fantastično stoji, do onih da joj nema ravne.

View this post on Instagram

wish you were here .💙

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Bela uživa na odmoru sa porodicom i prijateljima. Na letovanju joj se pridružila i 24-godišnja sestra Điđi, koja je takođe supermodel.

Inače, porodica Hadid okupila se u Grčkoj kako bi zajedno proslavili 34. rođendan Alane, polusestre Bele i Điđi, inače ćerke milionera Mohameda Hadida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.