Ostavlja bez daha: Lepa Ljubica predstavlja Srbiju na izboru za "Mis sveta" FOTO

Među mnogobrojnim lepoticama, Ljubica Rajković je odabrana da predstavlja svoju zemlju na najprestižnijem svetskom izboru "Miss Earth".

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Joško Šupić
Foto: Joško Šupić

Prelepa 25-godišnjakinja rodom je iz Sente, a završava studije srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sa prosečnom ocenom 10.

Sem zanosnim izgledom i seksepilom, žiri je osvojila energijom kojom zrači, vedrim duhom, predivnim osmehom, skromnošću i nonšalantnim ponašanjem.

Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna, druželjubiva i izuzetno uporna. Zaljubljenik je u knjige, putovanja, životinje i prirodu.

Foto: Mladen Nađ
Foto: Mladen Nađ

Avanturističkog je duha i voli da upoznaje nova mesta i nove ljude. Modelingom je počela da se bavi iz hobija, a na kraju je hobi prerastao u ljubav.

"Zaista ne mogu da opišem količinu sreće i uzbuđenja. Još uvek ne verujem da je moj san postao java i mogu da kažem da je osećaj neverovatan. Imam veliku odgovornost i daću sve od sebe da svoju predivnu zemlju, kojom se ponosim, predstavim svetu u najboljem svetlu", kaže Ljubica.

Foto: Miroslav Obradović
Foto: Miroslav Obradović

Na svakom takmičenju osvojila je glavnu nagradu, krunu i lentu, i svaki put je žiri u njoj prepoznao kompletnu osobu, pa je dobijala maksimalan broj bodova.

Danas prelepa Ljubica poseduje titule Mis Srbije, Mis Balkana i Top model Evrope. Govori tri strana jezika, u slobodno vreme piše poeziju, a ljubav joj je glavna inspiracija u životu.

Foto: Mladen Nađ
Foto: Mladen Nađ

Uskoro je čeka put na Filipine, gde će takmičenje za "Mis sveta" i biti održano. Tamo će boraviti punih 30 dana, od 26. septembra do 26. oktobra.

Izbor za "Miss Earth", u kome učestvuje 146 zemalja, prenosi američka televizija Foks, a prenos putem malih ekrana prati više od dve i po milijarde ljudi.

Foto: Mladen Nađ
Foto: Mladen Nađ

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu