Zdrav duh

Glumica promenila izgled: Ostala bez svog zaštitnog znaka

Promocija novog filma "The Peanut Butter Falcon", u kom glumi i Dakota Džonson, privukla je veliku pažnju medija, ali nikome nije promakao jedan detalj u vezi sa izgledom poznate glumice.

Sreda, 07.08.2019.

10:20

Izvor: Super žena

Glumica promenila izgled: Ostala bez svog zaštitnog znaka
Foto: Getty/Jon Kopaloff

Podeli:

Naime, 29-godišnja glumica poznata po ulozi u filmu "50 nijansi sive" privukla je pažnju svih novim osmehom.

Iako je bila prepoznatljiva po razmaku između prednjih zuba, holivudska težnja za savršenstvom očigledno je učinila svoje, pa je i ova glumica odlučila da promeni izgled i po ugledu na mnoge holivudske zvezde dobije savršen osmeh.

Baš poput Madone i Brižit Bardo, mnogi su smatrali da Dakota sjajno nosi tu estetsku nesavršenost i da je to njen zaštitni znak koji je trebalo da sačuva.

U filmu koji je promovisala, Dakota još ima prepoznatljiv razmak pa je sigurno reč o novom zahvatu. Mnogi su primetili da se na crvenom tepihu smejala mnogo više nego inače.

Očigledna promena na licu popularne glumice izazvala je burnu reakciju i veliki broj komentara njenih fanova na društvenim mrežama. Većina žali zbog toga što je glumica težila savršenstvu, ali ima i onih kojima se dopao nov osmeh glumice.

*ALT

"Tužna sam što je Dakota popravila razmak između zuba jer je po njemu bila prepoznatljiva, ali ako je to čini srećnom, samo napred", napisala je na Tviteru obožavateljka glumice.

Bilo je i šaljivih tvitova na račun novog osmeha glumice: "Neka neko učini Bogu uslugu i od sada fotošopira razmak između zuba Dakote Džonson".

Inače, Dakota se često šalila na račun svoje nesavršenosti, a jednom je i pokazala šta sve može da stane između njenih zuba, pa je tako pred kamerama provukla i kreditnu karticu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.