Zdrav duh

"Atomska plavuša" prelepog osmeha: Slavna Šarliz upravo je napunila 44 FOTO

Prelepa, harizmatična, slavna glumica Šarliz Teron upravo je napunila 44. godine.

Četvrtak, 08.08.2019.

10:00

Izvor: B92

Foto: Gettyimages / Chris Jackson

Podeli:

Važi za jednu od najzgodnijih i najlepših žena na svetu. Za Šarliz kao da je vreme stalo, još negde polovinom prehodne decenije.

Foto: GettyImages /Christian Augustin

I dalje mami uzdahe muškaraca širom sveta, naročito zbog činjenice da već neko vreme nije u vezi. Ili bar to vešto krije od javnosti...

Foto: Gettyimages / Alberto E. Rodriguez

Njena poslednja duža veza bila je sa kolegom Šonom Penom. Šarliz ima dvoje usvojene dece, sina i ćerku, sa kojima provodi svaki slobodan trenutak i u čijem društvu veoma uživa.

Foto: Gettyimages / Alberto E. Rodriguez

Lepa oskarovka je rođena 7. avgusta 1975. godine u Benoniju, nedaleko od Johanesburga u Južnoafričkoj Republici. Imala je teško detinjstvo.

Foto: Gettyimages / Neilson Barnard

Njen otac, poreklom Francuz, bio je alkoholičar i godinama je maltretirao i zlostavljao njenu majku. Zbog toga je majka Gerda, nemačkog porekla, u samodbrani ubila svog muža.

Foto: Gettyimages / Frazer Harrison

Petnaestogodišnja Šarliz bila je svedok ubistva oca. I pored tog traumatičnog momenta, uspela je da se izbori sa porodičnom tragedijom i da izgradi blistavu karijeru.

Foto: Gettyimages / Kevork Djansezian

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.