Zdrav duh

Manekenka izrezom na haljini istakla grudi: "Preterala sa dekolteom"

Manekenka Megan Barton Hanson svojom pojavom privukla je pažnju mnogih na nedavno održanoj žurci u Londonu.

Četvrtak, 08.08.2019.

18:32

Izvor: Super žena

Manekenka izrezom na haljini istakla grudi:
Foto: Getty/Greg Doherty

Podeli:

Ova lepa britanska manekenka i rijaliti zvezda pojavila se u jednom poznatom noćnom klubu na žurci povodom novog rijaliti šoua "The Celebs Go Dating Screening", i oduševila sve svojim izgledom.

Ona je za ovu priliku izabrala kratku crvenu haljinu, sa dugim rukavima i veoma dubokim izrazom na grudima, pa je ovu lepoticu bilo nemoguće ne primetiti.

Mnogima se dopalo kako manekenki stoji haljina koja ističe njene obline i lepo izvajano telo, ali bilo je i onih koji smatraju da je Megan preterala sa dekolteom, ali i krojem i dužinom haljine, koja je na momente otkrivala i više nego što treba.

Inače, Megan se proslavila 2018. godine nakon učestvovanja u britanskom rijalitiju "Love island" i od tada ne prestaje da zanima javnost.

Najviše pažnje privukla je njena veza sa kolegom iz rijalitija Vesom Nelsonom, ali i činjenica da je biseksualka, što je potvrdila nakon prekida veze sa njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.