Zdrav duh

Ledi Gaga ima preko 20 tetovaža, a svaka ima posebno značenje FOTO

Ledi Gaga nastupa skoro ceo svoj život, a veoma dugo ona na svom telu skuplja i tetovaže.

Sreda, 28.08.2019.

12:16

Izvor: Super žena

Ledi Gaga ima preko 20 tetovaža, a svaka ima posebno značenje FOTO
Foto: Gettyimages/Jamie McCarthy

Podeli:

"Tetovaže su najbolji prijatelji devojaka", napisala je na Instagramu.

Njeni fanovi znaju da ona ima preko 20 tetovaža, a svaka otkriva nešto intimno o pevačici.

Od 2011. godine tetovaže su se uglavnom nalazile na levoj strani njenog tela. Otkrila je da je to zbog njenog oca, koji ju je zamolio da joj bar jedna strana tela ostane normalna. Zato se ona odlučila da tetovaže radi na levoj strani.

Jedno vreme ona se držala očevog saveta i istakla da njen otac jednu stranu nejnog tela vidi kao Merlin Monro, a drugu kao Igija Popa. Onda je prešla i na desnu stranu tela.

Pevačica ima njen nadimak koji je napisan notama. Ta tetovaža izazvala je najviše polemika, jer je nova i njeno značenje može da se prevede i kao „BCBC“, što su inicijali Bredlija Kupera, za koga sumnjaju da je pevačicina tajna ljubav.

Pevačica ima "La vie en rose" duž kičmenog stuba. Sada je njena kičma poput rascvetale ruže. Opet, ova pesma je bila inspiracija Bredliju Kuperu da je angažuje na filmu "Zvezda je rođena", piše Womenshealthmag.

Kada je objavila poslednji album "Joanne" ona i njen muž su istetovirali potpis njene tetke Džoane. Na rebrima je istetovirala lik Dejvida Bouvija, koji je pokazala na 58. dodeli Gremi nagrada. Za album "The Fame Monster" istetovirala je "Mother Monster", a njen saradnik Toni Benet dizajnirao joj je tetovažu trube na ramenu.

Mlađoj sestri posvetila je tetovažu malog miša jer je nadimak njene sestre Miš. Dok je bila na turneji istetovirala je "RIO", a kada je lansirala novi parfem pokazala je tetovažu na skalpu.

Godine 2012. je istetovirala "ARTPOP", kako joj se zvao i novi album.

"Born this Way" je pesma jako važna LGBT populaciji, a za tu pesmu je istetovirala jednoroga na butini.

Neke tetovaže posvetila je i fanovima koje mnogo voli.

Kada joj je otac otišao na operaciju srca 2009. godine, ona mu je posvetila tetovažu u obliku srca na ramenu sa slovima "Dad".

Ima ispisane reči na nemačkom, a sa ekipom je ovekovečila turneju u Japanu 2019. godine tetovažom "Tokyo Love".

Na telu ima dosta tetovaža cveća.

Na zglobu ima simbol mira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare