Zdrav duh

Kloi Kardašijan ućutkala pratioce nakon što su je napali zbog novog izgleda FOTO

Kada je fanovi napadnu, ona se ovako sa njima obračunava.

Utorak, 03.09.2019.

14:45

Izvor: Super žena

Kloi Kardašijan ućutkala pratioce nakon što su je napali zbog novog izgleda FOTO
Foto: Gettyimages/ Sean M. Haffey

Podeli:

Kloi Kardašijan je odlučila da neće obraćati pažnju na komentare mržnje i kritike koje dobija na društvenoj mreži Instagram i odvojila je vreme da na svojoj poslednjoj fotografiji očisti sve negativne komentare i ostavi samo one pozitivne, da bi na kraju ugasila opciju komentarisanja na njenoj objavi. Korisnici su je optužili da je povećala usne ubrizgavajući silikone u njih, te kako joj to ne stoji i da treba da ih "izduva".

"Vidimo šta si uradila, žao mi je ali si preterala, izgleda užasno", jedan je od komentara ostavljenih na njenoj objavi.

Ostali su komentarisali kako je čak i operacija nosa prošla loše, te kako više ne treba da pokušava da popravi svoj izgled plastičnim operacijama.

Pre nego što je očistila i ugasila komentare, odgovorila je kako ne može da veruje svim komentarima i kritikama koje dobija.

"Sada mislite i da sam oči operisala? O Bože... Vi stvarno preterujete. Ali dobro, verujte u ono u šta želite. Ja sam svakako dobro", napisala je. Ovo nije prvi put da je Kloi kritikovana zbog objava na Instagramu, posebno zbog fotografija s plaže na kojoj je Kloi sa ćerkom, piše Klix.ba. Tada su je optužili da koristi svoje dete kao neku vrstu ukrasa i modnog dodatka za fotografije na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare