Zdrav duh

Njene gole fotografije krase novi Plejboj: "Od ovoga može da se umre" FOTO

Američka rijaliti zvezda, starleta i poslovna žena Kajli Džener oduševila je svoje pratioce na Instagramu najnovijim fotografijama koje će se pojaviti u novom izdanju američkog magazina Plejboj.

Subota, 14.09.2019.

11:40

Izvor: Super žena

Njene gole fotografije krase novi Plejboj:
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer

Podeli:

Ova lepotica je pristala na Plejbojevu ponudu da se skine za ovaj časopis i pokaže svoje telo koje se mnogim muškarcima, ali i ženama dopada.

Očekuje se da će novi broj magazina za muškarce oboriti sve rekorde jer će se lepa Kajli pojaviti u više nego provokativnom izdanju.

Kajli je na svom profilu na Instagramu objavila tri nove fotografije sa snimanja, koje su za kratko vreme dobile milione lajkova.

Na fotografijama je Kajli pozirala gola i mokra, prekrivena tankom prozirnom tkaninom.

View this post on Instagram

☁️✨🕊

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Pre samo nekoliko dana ona je objavila prvu sliku iz serije fotografija na kojoj je pozirala gola sa partnerom Travisom Skotom.

View this post on Instagram

angel energy 👼🏻

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Slika je dobila skoro 14 miliona lajkova. "Ovo će srušiti internet" i "Od ovoga može da se umre", samo su neki od mnogobrojnih komentara na najnovije fotografije Kajli Džener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.