Starija ćerka naše pop legende postala prava lepotica FOTO

Poznato je da Zdravko Čolić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli

View this post on Instagram

❄️❄️❄️

A post shared by @ unacolic on

Sa suprugom Aleksandrom je u braku 18 godina, ali nju u javnosti retko kada možemo da vidimo. Tako je i sa njegovim ćerkama Unom i Larom.

Njegova starija ćerka Una nedavno je proslavila 18. rođendan, a sa nekoliko fotografija sa proslave pohvalila se i na Instagramu, gde je prati 11.000 ljudi. S obzirom na to da je Una prava lepotica, nema sumnje da će taj broj i dalje da raste.

Iako retko govori o privatnom životu, Čola je u jednom intervjuu otkrio da obe ćerke imaju talenat za muziku, ali je priznao i da se nada da se neće baviti njegovim poslom. U istom intervjuu je objasnio zašto se sa porodicom ne slika za medije, prenosi Index.

View this post on Instagram

🔙

A post shared by @ unacolic on

"Šta znači slikati se za naslovne strane? Nemam ništa protiv kada smo porodično na aerodromu da nas fotografišu, ali da se mi namestimo za fotografiranje, za to baš i nisam. Sve spontano u životu dođe. Moja starija ćerka kad vidi da se slikaju njene vršnjakinje i izlaze u novinama, kaže da njoj to nije važno. Ali danas kada neko nešto lajkuje, e onda im je drago", otkrio je pevač.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 15 sledeca idi na stranu