Zdrav duh

Glumica izazvala pometnju na ulici: Haljina joj istakla grudi i obline FOTO

Poznata indijska glumica i supruga 27-godišnjeg muzičara Nika Džonasa, Prijanka Čopra (37), oduševila je prolaznike Njujorka kada je nedavno izašla iz jednog hotela u zavodljivoj haljini.

Petak, 11.10.2019.

20:40

Izvor: Super žena

Glumica izazvala pometnju na ulici: Haljina joj istakla grudi i obline FOTO
Foto: Getty/Jim Spellman

Podeli:

Lepa Prijanka je obukla cvetnu midi haljinu koja je istakla njenu savršenu figuru, ali i obline, pa je malo ko ostao ravnodušan videvšu ovu lepoticu.

I to nije sve kada je ovaj model haljine u pitanju. Neobičan izrez sa prednje strane, u prvi plan je stavio glumičine grudi, pa je njen dekolte izazivao pažnju i poglede prolaznika.

Inače, glumica je ovih dana zauzeta promovisanjem svog novog filma "The Sky Is Pink", što označava njezin povratak u Bolivud nakon trogodišnje pauze.

"Ovo je vrlo poseban film zasnovan na posebnoj životnoj priči koja se zaista dogodila, i to u neverovatnim okolnostima. Osećam da nam, u ovom ciničnom svetu u kojem živimo, ovaj film pokazuje šta sve možemo da učinimo kada imamo porodicu i njenu podršku", izjavila je Prijanka u intervjuu za "Vogue".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.