Glumici je ovo promenilo život: "Zauvek ću pamtiti tu rečenicu"

Jedna od najpopularnijih serija "Prijatelji" donela joj je ogroman uspeh i veliku popularnost, a statusu holivudske zvezde doprineli su i veoma gledani filmovi u kojima je glumila.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/David Livingston
Foto: Getty/David Livingston

Iako se čini da je Dženifer Aniston sve potaman u životu, glumica je otkrila da to i nije baš tako. Dženifer je u intervjuu za Harper's Bazaar otkrila jednu stvar iz ličnog života koje ni danas ne može da se oslobodi.

Naime, Dženifer je otkrila da je samo jedna rečenica iz detinjstva odredila njen život zauvek i uticala na njeno samopouzdanje. Ona je objasnila da je joj ta rečenica upućena kada je imala 11 godina, i da je izgovoreno imalo veliki uticaj na njen kasniji život.

Foto: Getty/Jon Kopaloff
Foto: Getty/Jon Kopaloff

"Sećam se da su mi roditelji u kritičnom dobu, kada sam imala 11 godina, posle večere rekli da mogu da napustim sto i odem jer nisam imala šta pametno da kažem. Tu rečenicu ću zauvek da pamtim i, ako ćemo iskreno, a hoćemo jer imam 50 godina, ona mi je obeležila ceo život", izjavila je Dženifer.

Glumica je istakla kako joj je bilo lepo kada je svoj glas davala tuđim rečima, misleći na glumu i glumački rad, ali da se u većem društvu i društvu nepoznatih ljudi uvek osećala neprijatno, ali i kao da ponovo ima onih 11 godina, prenosi Indeks.

Dženifer je rekla da je svesna da je uzor mladim ljudima i da se upravo zbog toga trudi da im svojim iskustvom pomogne kako njihove živote ne bi obeležila slična rečenica, ali i kako bi znali da je njihova reč važna i da ima snagu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 15 sledeca idi na stranu