Zdrav duh

Trikovi kojima se Gven Stefani služi kako bi izgledala sjajno i bila zdrava

Za ovu ženu mnogi kažu da je "žena zmaj".

Petak, 18.10.2019.

10:56

Izvor: Super žena

Trikovi kojima se Gven Stefani služi kako bi izgledala sjajno i bila zdrava
Foto: Gettyimages/ Jason Merritt/Staff

Podeli:

Pored tri sina, uspešne karijere i javne romanse, veoma je teško razumeti kako Gven Stefani uspeva da ostane tako fit i uvek izgleda savršeno.

Njena tajna je u malim trikovima kojima se služi ne bi li bila uvek i fizički i psihički jaka i zdrava. Ovo su njene male tajne koje preporučuje svima koji žele da vode aktivan život, budu zdravi i sve postignu na vreme.

Budite dosledni

Jedan od najvažnijih uslova da uspete jeste da budete uporni. Poznato je da nema rezultata ako se naporno ne vežba, pa zato budite uporni i držite se rasporeda.

Vežbajte uz muziku

Obavezno napravite vašu plej-listu za vežbanje jer tako ćete biti motivisaniji da vežbate.

Jedite više biljne hrane

Gven je počela sa vegetarijanskom ishranom kada je imala samo 12 godina i godinama je vegan. To joj stvarno pomaže, ali je važno da pronađete plan ishrane koji će biti dobar za vaše telo i zdravlje.

Slušajte vaše telo

Dok ona uvek stavlja akcenat na vežbanje, pravila je pauze uvek kada je osećala potrebu za tim. Važno je da se osećate dobro, a ne da se trudite da izgledate dobro po svaku cenu.

Hidratacija, hidratacija, hidratacija

Jedna od glavnih komponenti u njenom svakodnevnom životu je briga o hidrataciji organizma. Voda je veoma važna u vašem svakodnevnom životu pa se potrudite da je unosite više.

Pokušajte da svedete brzu hranu na minimum

Umesto da za užinu birate perece ili čips, Gven savetuje da uzmete sveže povrće bogato vlaknima kao što je šargarepa na primer.

Kuvajte za porodicu

Nemojte da posećujete restorane i jedete brzu hranu već nađite vremena da skuvate ukusan obrok za vas i vašu porodicu, piše Womenshealthmag.

Nikada ne kažnjavajte sebe

Ako vam se jede nešto slatko, pa pojedite zaboga nešto slatko. Imajte meru i nemojte zbog toga kažnjavati sebe rigoroznim dijetama kada se malo počastite.

Plešite

Odlična fizička aktivnost koja može da vam pomogne da bolje izgledate i da upoznate nove ljude je ples. Istražite koje sve plesne škole i plesovi postoje u vašoj okolini i probajte neki. Zašto da ne?

Idite ranije na spavanje

Samo tako ćete vašem telu obezbediti potreban odmor i vreme da se regeneriše i zaceli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare