Zdrav duh

Poznata voditeljka poljubila prelepu glumicu: "Usne su ti tako mekane! Ovo publika čeka godinama"

Posle poljupca s Hauardom Sternom u njenoj emisiji koja je emitovana početkom ovog meseca, voditeljku Elen Dedženeris je njena poslednja gošća Dženifer Aniston upitala kako je izgledao taj poljubac.

Sreda, 30.10.2019.

20:01

Izvor: Super žena

Poznata voditeljka poljubila prelepu glumicu:
Foto: Gettyimages/ Kevork Djansezian / Stringer

Podeli:

"Kako je bilo? Jeste li uživali? Jeste li bili nervozni?" pitala je zvezda legendarne serije Prijatelji. Stern je prema navodima inicirao poljubac, pri čemu je Elen Dedženeris rekao da će ovaj njihov potez biti udarnija vest od druženja voditeljke s bivšim predsednikom SAD Džordžom V. Bušom na nedavnoj fudbalskoj utakmici Dalas kaubojsa.

Elen Dedženeris je par trenutaka pre nego će ovaj dvojac razmeniti poljubac, upitala glumicu kada je zadnji put poljubila devojku u usta, prenosi Klix.ba. Kada su primakle usne jedna drugoj, publika je počela da vrišti i pljeska, a nakon ovog trenutka nežnosti Elen je rekla kako ovo njena publika godinama želi da vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare