Zdrav duh

Kim otkrila: "Muž mi je dao milion dolara zato što sam odbila da radim ovaj posao!"

Kim Kardašijan na konferenciji "New York Times DealBook" progovorila je o poslovnoj situaciji u kojoj je odlučila da odbije saradnju sa jednim brendom samo zbog supruga Kanjea Vesta.

Petak, 08.11.2019.

13:31

Izvor: Super žena

Kim otkrila:
Foto: Gettyimages/Roy Rochlin

Podeli:

"Bio je taj neki modni brend, zapravo nekoliko njih, i oni bi svaki put iskopirali "Yeezy", boje, dizajn... Uglavnom, taj jedan brend mi je ponudio milion dolara za jednu objavu na Instagramu. Pomislila sam - ok, ovo će biti lako. Trebala sam da odaberem odeću, bilo šta što mi se svidi, to je zaista trebala biti veoma lagana objava", ispričala je Kim.

Ali, kad je o ponudi obavestila Kanjea, on ju je zamolio da to ne čini.

"Zamolio me da to odbijem, iz poštovanja. Rekao mi je da misli da ne bih trebala da radm sa njima jer kopiraju sve njegovo", objasnila je Kim.

"Potpuno sam ga razumela i bez dvoumljenja sam ih odbila. A onda, na Dan majki, Kanje mi je uručio kuvertu sa čekom od milion dolara."Hvala ti što nisi objavila za drugi brend", pisalo je uz ček. A uz to, i ne znam smem li uopšte ovo da vam kažem, ponudio mi je i ugovor da postanem suvlasnica "Yeezyja". Postoji moć u tome da nekad kažete ne", zaključila je Kim, prenosi index.hr, koja je na konferenciji na kojoj je ispričala tu priču gostovala upravo u društvu Kanjea i majke Kris Džener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.