Zdrav duh

Šarliz Teron obukla belu haljinu i pokazala kako bi bila prelepa mlada

Prelepa glumica Šarliz Teron pleni poglede gde god se pojavi, ali posebno je zablistala na ovogodišnjoj dodeli nagrada Glamurozne žene godine.

Utorak, 12.11.2019.

12:42

Izvor: Super žena

Šarliz Teron obukla belu haljinu i pokazala kako bi bila prelepa mlada
Foto: Gettyimages/Dimitrios Kambouris / Staff

Podeli:

Osim što je bila jedna od dobitnica laskave nagrade za "ženu godine", Šarliz je zasenila sve na crvenom tepihu u očaravajućoj beloj haljini nalik na venčanicu.

U dugoj beloj "Živenšijevoj" haljini sirena kroja bez rukava i bretela i s otkrivenim leđima i ukrašenoj perjem na donjem delu glumica je izgledala kao mlada, ali u toj je ulozi ipak nećemo videti.

*ALT

"Ne želim nikada da se udam. To za mene nije nikakva žrtva, već nešto u šta verujem. Ljude to zbunjuje, ali to je pravo svake žene, zar ne?" izjavila je za najnovije izdanje časopisa Glamur 44-godišnja glumica koja je jednom to ipak planirala.

Godine 2014. verila se za glumca Šona Pena, s kojim je počela da se zabavlja godinu ranije, da bi šest meseci nakon objave veridbe raskinuli.

Ali to je nije sprečilo da osnuje porodicu i postane majka. Glumica je 2012. godine usvojila dečaka Džeksona, a 2015. devojčicu Ogast, kojima je na papiru ona jedini roditelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.