Zdrav duh

Ćerka Ume Turman je porasla, "ista majka" FOTO

Glumicu Umu Turman poslednjih godina retko imamo priliku da vidimo na crvenom tepihu, a još ređe u društvu 21-godišnje ćerke Maje Havk koju je dobila u braku sa glumcem Itanom Havkom, od kog se razvela 2005. godine. Ćerka je krenula maminim i tatinim stopama i bavi se glumom.

Subota, 16.11.2019.

11:52

Izvor: Super žena

Ćerka Ume Turman je porasla,
Foto: Gettyimages/ Larry Busacca / Staff

Podeli:

Stoga je bilo pravo iznenađenje videti ih obe na "Guggenheim International Gala" večeri koju je u istoimenom njujorškom muzeju organizovala modna kuća Dior.

Mama i ćerka za događaju su obukle kreacije sa potpisom domaćina večeri. Uma je nosila dugačku strukiranu crnu haljinu sa pufnastim rukavima i donjim delom koju je iskombinovala sa salonkama iste boje.

Maja je odabrala haljinu cvetnog dezena sa mrežastim rukavima i gornjim delom te je uz nju obula crne salonke s otvorenim prstima.

U elegantnim izdanjima mama i ćerka su ukrale sve poglede, a pažnju su plenile i neverovatnom sličnošću u koju ćete se dodatno uveriti kada vidite Majinu objavu na Instagramu, piše index.hr. A iako se retko zajedno pojavljuju na događajima, ove godine im je ovo već drugi takav zajednički izlazak, a prvi je bio u kada su bile na reviji Đorđa Armanija u sklopu Nedelje mode u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.