Ko je žena najboljeg fudbalera na svetu: Nesuđena zubarka, majka i uspešna poslovna žena FOTO

Dobitnik još jedne Zlatne lopte Lionel Mesi kod kuće ima pravu lepoticu, koja mu je najveća podrška u životu.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages/Michael Steele / Staff
Foto: Gettyimages/Michael Steele / Staff

 

 

 

Antonela Rokuzo je žena poznatog fudbalera koja je njegova ljubav iz dečačkih dana. Mesijevi žive mirnim životom koji je malo neuobičajen za fudbalsku ikonu i zvezdu tog kalibra.

 

 

 

Foto: Gettyimages/Alex Caparros / Stringer
Foto: Gettyimages/Alex Caparros / Stringer

Lionel i Antonela venčali su se u julu 2017. godine pred 260 zvanica. Antonela je rođena u Argentini u gradu Rosario kao i Mesi. Poznaju se od njene pete godine, a njen rođak Lukas Skalija je bio Mesijev prijatelj iz detinjstva.

Iako važi za stidljivog momka, Mesi se trudio da je viđa i odlazio je u njen dom samo da bi je video. Ne zna se koliko je dugo par bio u vezi u tajnosti, ali su javnosti saopštili da su u vezi 2008. godine, piše Sann (The Sun). Prijatelji kažu da je njihova veza postala jača kada je 2007. godine Mesi došao nazad kući kako bi je tešio nakon tragične smrti njenog prijatelja koji je nastaradao tako što ga je pregazio auto.

Foto: Gettyimages/Felipe Oliveira / Stringer
Foto: Gettyimages/Felipe Oliveira / Stringer

Antonela se pripremala da postane zubarka, ali se na kraju predomislila i počela da se bavi komunikacijama. Godine 2016. objavila je da je potpisala modni ugovor sa brendom "Riki Sarkani".

Njihovo venčanje je proglašeno venčanjem veka u Argentini. Gostima su bili oduzeti telefoni, osoblje se zaklelo na ćutanje, a više od 450 policajaca bilo je angažovano na zaštiti ceremonije.

Bili su veoma srećni zato što su izgovorili sudbonosno "da" u prisustvu njihovo dvoje dece, sinova Tijaga i Matea. U martu 2018. na svet je došao i njihov treći sin Siro.

Porodica Mesi živi povučenim životom, koji drže podalje od očiju javnosti, a Mesi je izuzetan porodični čovek koji je odličan otac i suprug pored toga što je jedan od najboljih sportista svih vremena.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 22 sledeca idi na stranu