Zdrav duh

Manekenka pokazala gole grudi: Snimala kampanju u Majamiju FOTO

Britanski supermodel i jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena Kejt Mos (45) provela je vikend u Majamiju, gde je snimala kampanju za najnoviju kolekciju muške odeće modne kuće Dior.

Utorak, 10.12.2019.

12:15

Izvor: Super žena

Manekenka pokazala gole grudi: Snimala kampanju u Majamiju FOTO
Foto: Getty/Jared Siskin

Podeli:

Za potrebe snimanjastavila je kapu, obukla je crne pantalone i kaput, ispod kojeg nije imala ništa, pa su se u jednom trenutku videle njene gole grudi.

Ovo provokativno izdanje manekenke mamilo je poglede znatiželjnih. Manekenka se kasnije presvukla i obukla belu košulju i crnu suknju.

Između snimanja odmarala je sedeći na pesku i telefonirajući, a na samom snimanju društvo joj je pravilo nekoliko prijatelja koji su joj davali podršku dok radi.

Kejt inače više ne snima kampanje i editorijale toliko često kao u mlađim danima, već je posvećena svojoj modnoj agenciji i brendu, koje uspešno vodi. Manekenka planira da kao zaštitno lice brenda angažuje svoju 16-godišnju ćerku Lilu Grejs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare