Zdrav duh

Pevačica pokazala koliko je jaka: "Pobačaji koje sam doživela naučili su me šta je važno u životu!"

Gubitak deteta ostavlja trajno ožiljak na srcu žene kojoj se desi pobačaj.

Utorak, 10.12.2019.

18:15

Izvor: Super žena

Pevačica pokazala koliko je jaka:
Foto: Gettyimages/Larry Busacca

Podeli:

Pevačica Bijonse otvoreno je govorila o emotivnom bolu koji je doživela zbog nekoliko pobačaja koje je imala. Istakla je da je njena potraga za svrhom postojanja postala mnogo dublja otkako je na svet došla njena ćerka Blu Ajvi.

U intervjuu za januarsko izdanje magazina „El" (Elle UK), pevačica je odgovarala na pitanja fanova. Osvrnula se na sve sfere njenog života, pa i na majčinstvo. Istakla je da je nije pogodilo to što nije osvojila neke nagrade kojima se nadala jer je počela da traži dublji smisao kada ju je život naučio lekcijama za koje nije znala da su joj potrebne.

"Uspeh mi sada izgleda mnogo drugačije. Naučila sam da su sav bol i gubitak zapravo poklon. To što sam preživela pobačaje naučilo me je da prvo moram da budem majka sebi i da se staram o sebi pre nego što budem sposobna da budem majka nekom drugom“, rekla je pevačica.

Tada je rekla kako se njena percepcija stvari promenila onog momenta kada je 2012. godine njena ćerka Blu Ajvi došla na svet.

"Onda sam dobila Blu i moja potraga za svrhom postala je dublja. Umrla sam i rodila se u mojoj vezi i potraga za sobom postala je jača. Teško mi je da se vratim unazad. Biti broj jedan više nije bio moj prioritet", istakla je Bijonse.

Pevačica je dodala na kraju da se njeno telo mnogo promenilo i da je u poslednjih 15 godina naučila da ga voli onako kako nikad nije ni mislila da će ga voloeti, piše Independent. Ona se sada oseća ženstvenije i samouverenije zbog oblina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare