Zdrav duh

Glumica otkrila tajnu savršenog izgleda: "Teže je nego što izgleda" FOTO

Dženifer Aniston bila je jedna od glumica koja je svojom haljinom izazvala najviše pažnje na dodeli SAG nagrada u Los Anđelesu.

Utorak, 21.01.2020.

13:20

Izvor: Super žena

Glumica otkrila tajnu savršenog izgleda:
Foto: Getty/Leon Bennett

Podeli:

Dženifer je crvenim tepihom prošetala u dugoj uskoj haljini, a s obzirom na to da je bila pripijena uz telo, glumica ispod nje nija imala veš, kako se ništa ne bi ocrtavalo.

Dženifer je nosila svilenu Diorovu haljinu, koja je istakla njene obline, ali i grudi, koje su se jasno ocrtavale, jer glumica nije nosila brushalter, što je dodatno izazvalo pažnju prisutnih.

Ubrzo posle dodele nagrada glumica je objavila fotografiju na Instagramu, a u opisu fotografije je objasnila i neglamuroznu stranu svog izgleda na crvenom tepihu.

"Bez nabora... Teže je nego što izgleda", napisala je D\enifer Aniston ispod fotografije na kojoj se vidi kako je glumica morala da sedi u automobilu da joj se haljina ne bi izgužvala.

Dženifer je pored ove objavila i fotografiju haljine na kadi, a pored nje su i crne sandale koje je nosila i nagrada koju je dobila za film "The Morning Show".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.