Zdrav duh

Pevačica o godinama i izgledu: "Ne želim da budem voštana figura"

Jedna je od retkih koja je odolela estetskim operacijama.

Sreda, 22.01.2020.

11:00

Izvor: Super žena

Pevačica o godinama i izgledu:
Foto: Getty/Jeff Spicer

Podeli:

Pevačica Pink je u septembru prošle godine napunila 40 godina, a jedna je od retkih javnih ličnosti koje ponosno nose svoje godine i ne stide se istih.

Zato je otvoreno progovorila na ovu temu i to u pismu koje je uputila sebi, a objavila ga je na Tviteru. Kako je otkrila, Pink želi da bude primer svojoj deci i da ona mogu da vide kako ona dostojanstveno stari.

"Draga ja…stariš. Vidim bore, pogotovo kada se smeješ. Nos ti postaje veći. Izgledaš i osećaš se čudno dok pokušavaš da se navikneš na ovu novu realnost. Ali tvoj nos izgleda kao nos tvoje dece, a bore su na licu zbog puno smeha. I da, idiot si jer si pušila cigarete", napisala je Pink, koja je priznala da je razmišljala o promenama.

"Nekada razmišljaš o menjanju svog izgleda, a onda gledaš neku emisiju i želiš da vidiš kako se neka osoba oseća, ali se njeno lice ne pomera... Ne mogu da pređem preko toga. Ne prihvatam da budem deo toga, da budem voštana figura, jednostavno ne mogu", napisala je Pink.

Istakla je da je srećna jer joj izgled nikada nije bio najbitniji.

"Odlučila sam da su moj talenat i moja individualnost daleko važniji od mog lica", zaključila je Pink.

Njena objava oduševila je fanove, koju su joj poručili da je jedna od retkih umetnica koje su podjednako lepe i spolja i iznutra.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.