Zdrav duh

Jelena Đoković savetuje mlade: Promenite radne pozicije koje razdvajaju porodice VIDEO

Jelena Đoković, supruga našeg tenisera Novaka, ali i direktorka Fondacije Novak Đoković, gostovala je u jutarnjem programu TV Prve, u kojem je govorila o značaju zapošljavanja mladih u Srbiji.

Sreda, 19.02.2020.

11:43

Izvor: Super žena

Jelena Đoković savetuje mlade: Promenite radne pozicije koje razdvajaju porodice VIDEO
Foto: Printskrin/Prva TV

Podeli:

"Ostrašćena sam, mnogo volim mlade ljude, a pogotovo ove koji su osvešćeni, koji znaju šta žele i koji su ratnici za naša prava. Oni treba da utiču da radne pozicije koje razdvajaju porodice i koje su višesatne budu drugačije, oni zdravlje i kvalitet života stavljaju kao prioritet. Volim što kao takvi menjaju tržište rada", rekla je Jelena Đoković.

Kako kaže, mladi u Srbiji nisu dovoljno motivisani kada im se konstantno govori "ćuti", "sedi", "nemaš pojma", "stiči iskustvo"... što ne smatra pravim načinom da mladi um napreduje, ali da isto tako imaju energije i želju da rade.

"Nemojte da se izgubite u potrazi za novcem, slavom i svim drugim titulama, već nastavite da budete autentična verzija sebe", poručila je ona na kraju gostovanja.

Inače, Original magazin i Fondacija Novak Đoković 24. februara organizuju veliku konferenciju "Originalni razgovori" na kojoj će više od 250 mladih imati priliku da se upozna sa procesom intervjua za posao ili nađe prvo zaposlenje u jednoj od 45 kompanija iz zemlje i regiona.

Više o njenom gostovanju pogledajte u video-snimku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.