Eva Mendez iznenadila mnoge odgovorom na komentar da je ostarila

"Uskoro ću da napunim 46 godina i to je pomalo za mene šok, ali sam ponosna na svoje godine", rekla je glumica Eva Mendez i tako odgovorila na komentar da je ostarila.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Phillip Faraone / Stringer
Foto: Getty/Phillip Faraone / Stringer

Eva Mendez, koja je majka dvoje dece, šaljivo je odgovorila na ovaj neumesan komentar istakavši da je "još ovde".

Ona je govoreći za Pipl objasnila zašto je ovako elegantno "poklopila" komentatora.

"Bila sam uzbuđena reakcijom, jer ni na koji način ne mislim, da osoba koja je ostavila komentar o tome kako starim bila zlonamerna. Ne mislim da je to bio zlonameran komentar i mislim da je opasniji baš zato što nije bio takav, budući da je u društvu ukorenjeno da je starenje nešto čega treba da se bojimo i stidimo", rekla je ona.

Dodala je da misli da je to da ne pitate ženu koliko ima godina zapravo arhaičan stav.

Foto: Getty/Andrew Toth / Stringer
Foto: Getty/Andrew Toth / Stringer

"Ako me pitate za moje godine, rado ću vam odgovoriti. Uskoro ću napuniti 46 i to me pomalo šokira, ali ponosna sam na to. Htela sam da se obratim toj osobi i imala sam osećaj da moram da joj objasnim da mislim da to nije bilo zlonamerno, a da ona misli da me je uvredila", naglasila je glumica.

Glumici, koja sa Rajanom Goslingom, takođe glumcem, ima dve ćerke Amandu Li (3,5) i Esmeraldu Amandu (5), nije strano da primi kritike na društvenim mrežama, ni da ih sa stilom odbaci.

Foto: Getty/John Parra / Stringer
Foto: Getty/John Parra / Stringer

Nedavno je odgovorila na kritiku koja se odnosila na njenu haljinu na Instagramu.

"Ne sviđa mi se ova kreacija, potreban vam je bolji dizajner, previše ste lepi za ovu ružnu haljinu", bio je komentar, a Eva je odgovrila sa stilom:

"Žao mi je što vam se ne sviđa. Slučajno je to moj omiljeni komad moje nove kolekcije. Ali sam sigurna da će vam se svideti druge stvari iz kolekcije. Ako ne, @katehudson i @gabunion kreiraju neke sjajne stvari. Tako da tamo možda bude nešto za vas. Mnogo ljubavi u 2020.", odgovorila je Eva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu