Zdrav duh

"To je karneval!" Alesandra Ambrozio zapalila mreže svojom objavom iz Rio de Žaneira FOTO

Alesandra Ambrozio raspalila je maštu pratilaca svojom objavom sa proslave Karnevala u Rio de Žaneiru u njenom rodnom Brazilu ove nedelje.

Sreda, 26.02.2020.

13:48

Izvor: Super žena

Foto: Getty/Samir Hussein

Podeli:

Bivši model Viktorija sikreta (38) primećen je kako se svakodnevno zabavlja u grudnjaku od dijamanstkih traka koji prilično otkriva i suknji napravljenoj od veštačkih dijamanata.

Okrenute glave, u srebrnom grudnjaku niskog kroja i odgovarajućoj suknji sa srebrnim rubom visokog struka, pokazala je bujni dekolte na fotografiji objavljenoj na Instagramu.

"To je karneval", dodala je kratko uz fotografiju dok gleda prema kameri. Ova objava joj je za jedan dan donela skoro 280.000 lajkova i čak 1.300 komentara.

U narednim postovima Alesandra se odlučila da malo manje otkrije. U drugom setu fotografija na sebi ima crnu traku preko grudi ispod srebrnog gornjeg dela, piše Foxnews.com.

View this post on Instagram

Partiu Carnaval ‼️💥🎉

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alesandra Ambrozio je ovim dokazala da, iako skoro tri godine ne radi u Viktorija sikretu, i dalje ima zavidnu liniju modela i da može da napravi pravu pometnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare