Žizel Bundšen otkrila kako ne voli da je oslovljavaju

Slavna manekenka (39) bila je vrlo otvorena po pitanju svoje mešovite porodice dok je odgovarala na pitanja na društvenoj mreži.

Zdrav duh | foxnews.com |, Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Dimitrios Kambouris/Staff
Foto: Getty/Dimitrios Kambouris/Staff

Žizel su pitali kakav je osećaj biti maćeha najstarijem sinu njenog muža Toma Brejdija - Džeku, kog je dobio iz veze sa Bridžet Mojnehan.

"Ne sviđa mi se izraz maćeha", priznala je Bundšen. Koristim izraz "bonus mama" jer to osećam kao blagoslov u svom životu. Jako sam srećna što imam jednog malog anđela više u svim životu.

Brejdi (42) i Mojnehan (48) dobili su Džeka u avgustu 2007. godine, nakon što su se već bili rastali. Bili su u vezi od 2004. do 2006., a ona se kasnije udala za biznismena Endrju Frenkela 2015. godine.

2009. godine NFL-ov bek igrač oženio se sa Bundšen i dobili su dvoje dece: sina Bendžamina (10), i ćerku Vivian (7).

U svom memoaru "Lekcije: Moj put do smislenog života", bivši anđeo Viktorija sikreta priznaje da joj isprva nije bilo "lako" kad je saznala da je Brejdijeva bivša trudna.

Ali kada se rodio, to joj je "promenilo srce na način na koji nije znala da je moguće".

U intervjuu za magazin People iz 2018. godine, supermodel je govorila o Džeku i njegovoj majci.

"To nije bila idealna situacija za bilo koga - ne postoji priručnik koji bi vas pripremio za to", rekla je.

"Ali tako sam zahvalna Bridžet", rekla je. "Znam da je ovo bilo teško, ali ne bih mogla da zamislim svoj život bez Džeka. Ja ga zovem svojim bonus detetom."

U međuvremenu, Mojnehan je pohvalila Brejdija i Bundšen za njihove roditeljske veštine koje su pokazali u prošloj godini.

"Tom i ja smo doneli odluku da zajedno odgajamo dete", rekla je ona za "Today".

"Oboje smo našli partnere koji nas ne samo podržavaju u odgajanju deteta, već vole naše dete kao da je njihovo. Mislim da ne možete da tražite više od toga. Moj sin je okružen ljubavlju", konstatovala je Mojnehan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu