Zdrav duh

Oglasila se Severina: "Čuvajte se ljudi"

Hrvatska pevačica Severina, prvi put nakon što je pre dva dana privedena u Beogradu zbog toga što je prekršila policijski čas u Srbiji, oglasila se na društvenoj mreži Instagram.

Petak, 17.04.2020.

12:32

Izvor: Super žena

Oglasila se Severina:
Foto: Getty/Sean Gallup / Staff

Podeli:

"Misao dana u izolaciji. Čuvajte se ljudi kojima je i slomljena šoljica važnija od vašeg slomljenog srca. Ali ne osuđujte ih, jer su već dovoljno osuđeni", poručila je Severina.

Pevačica je inače privedena u sredu uveče na Novom Beogradu oko 21 sat, gde ju je zaustavila policija jer je vozila automobil za vreme policijskog časa. Policija ju je zaustavila u blizini Tržnog centra Okov u Ulici partizanske avijacije, kada su ustanovili da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa.

Hrvatskoj muzičkoj zvezdi određena novčana kazna zbog kršenja policijskog časa u Beogradu

Severina je, kako su preneli mediji, menjala iskaze, prvo je rekla da je krenula do apoteke, a onda je promenila priču, pa je rekla da je htela samo da preparkira automobil, kao i da se posvađala sa mužem Igorom Kojićem. Zbog ovog prekršaja moraće da plati kaznu u iznosu od 50.000 dinara. Pevačica je pristala da odmah plati kaznu u celosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.