Zdrav duh

Oštre kritike na račun Viktorije Bekam: Ima 335 miliona, a tražila je pomoć vlade

Viktorija Bekam je oštro kritikovana pošto se saznalo da je tražila pomoć za svoju modnu kompaniju iz vladinog fonda namenjenog preduzećima koja imaju probleme zbog epidemije koronavirusa.

Petak, 24.04.2020.

17:30

Izvor: Tanjug

Oštre kritike na račun Viktorije Bekam: Ima 335 miliona, a tražila je pomoć vlade
Foto: Getty/Anthony Harvey / Stringer

Podeli:

Viktorija Bekam obavestila je 30 zaposlenih u svom modnom poslu da će im smanjiti plate u skladu s procedurom vlade u Velikoj Britaniji, za saniranje posledica pandemije koronavirusa. Viktorija je time navukla bes i nezadovoljstvo javnosti.

Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija, nekadašnja članica grupe “Spajs gerls”, imaju imovinu vrednu najmanje 380 miliona evra, a Viktorija ima kolekciju torbi u vrednosti od 1,5 miliona funti (1,7 miliona evra).

Njeni "ludi" troškovi ne prolaze nezapaženo, još postoje oni koji se sećaju rođendana od 100.000 funti (114.000 evra) koji je organizovala porodica.

Ukratko, s ličnim bogatstvom od 335 miliona funti (ili 380 miliona evra), mnogi smatraju da je nedopušteno tražiti državnu pomoć.

Ali drugačije misli ova nekadašnja pevačica koja se, kako pišu britanski mediji, nekim prijateljima požalila "na nepravedne kritike koje su joj upućene zbog nečega što rade mnoge druge kompanije".

Poznati engleski novinar i voditelj Pirs Morgan je opovrgao tvrdnju Viktorije da njena firma trpi gubitke zbog epidemije i rekao da Viktorijin modni posao u zadnjih nekoliko godina trpi gubitke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.