Zdrav duh

Nevena Božović uživa u izolaciji pored mora: Ipak jedna stvar joj posebno smeta VIDEO

Kada bi vam neko rekao da morate da budete u karantinu, pored mora, da li bi vam to teško palo? Dok se situacija ne normalizuje i ne počnu koncerti i nastupi, pevačica Nevena Božović uživa u muzici za svoju dušu u Budvi.

Sreda, 29.04.2020.

15:50

Izvor: Super žena

Nevena Božović uživa u izolaciji pored mora: Ipak jedna stvar joj posebno smeta VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Ona je u razgovoru za "150 minuta" otkrila da joj je najteže padao produženi policijski čas kada se nije moglo napolje.

"Gledati sa strane u more i onda vam je apsolutno svejedno gde se nalazite, ali sada kada su mere ublažene, lakše je naći drugu zanimaciju. Čini mi se da smo sad svi zajedno malo odmakli od ovoga. Najviše mi smeta sloboda koju daje internet, pa sad svako smatra da ima pravo da kaže šta treba raditi u izolaciji i kako se ponašati", otkriva lepa plavuša.

Ona, kako kaže, isključivo sluša lekare i prati njihova obaveštenja, a u međuvremenu cela njena ekipa radi na novim pesmama.

"Ja sam im najpotrebnija da to otpevam, spremila sam jednu pesmu, nadam se da ću uspeti da je predstavim u junu kad se otvore granica i kad se situacija bude malo smirila", nada se Nevena.

Za sebe još kaže da je kućni tip i da ne izlazi često, a da joj je, inače, sport najveća razonoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.