Zdrav duh

Kendal Džener napali zbog zabavljanja sa košarkašima, usledio je neočekivan odgovor

Nakon što je objavljeno da je novi dečko Kendal Džener NBA košarkaš Devin Buker, mlada rijaliti zvezda našla se na meti kritika na društvenim mrežama.

Četvrtak, 30.04.2020.

09:55

Izvor: B92

Kendal Džener napali zbog zabavljanja sa košarkašima, usledio je neočekivan odgovor
Foto: Getty/Sean Gallup / Staff

Podeli:

Naime, pre Bukera, ona se zabavljala sa NBA zvezdom Benom Simonsom, a pojedini na mrežama pišu da je "košarkaši dobacuju jedan drugom".

Kendal Džener im nije ostala dužna te im je odgovorila na ove prozivke, a u tome su joj se pridružile i sestre Kim, Kloi i Kajli.

Kako je preneo portal TMZ, košarkaš i Kendal su snimljeni na odmorištu u gradu Sedoni u Arizoni i odmah su krenule glasine da je rijaliti zvezda našla novog dečka. Na snimku koji je objavio portal vidi se kako Kendal ulazi u Bukerov 1,4 miliona vredan "majbah".

Izvor blizak paru naveo je za medije da su oni samo prijatelji. Inače, kako pišu svetski mediji, Devin je bio u vezi sa Kendalinom prijateljicom Džordan Vuds, pa su ona i Simons često izlazili s njima.

I dok su jedni pisali uvredljive komentare, jedan korisnik Tik toka objavio je video-snimak u čijem opisu se navodi da se na taj način košarkaši dobacuju sa Kendal.

Ubrzo je usledio i njen odgovor.

"Ponašaju se kao da ja ne kontrolišem gde će moja va*ina da završi", napisala je ona.

"Ovo je tvit godine", odgovorila joj je sestra Kim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.