Ništa ne prepušta slučaju: Naomi pošla na let u zaštitnom odelu sa štitom za lice VIDEO

Svi preduzimamo mere predostrožnosti da bismo izbegli da se zarazimo koronavirusom, ali supermodel Naomi Kembel nedavno je, dok je putovala avionom iz Njujorka, pokazala da ne prepušta ništa slučaju.

Zdrav duh | Super žena |, lonelyplanet.com |
Podeli
Foto: Getty/Pascal-Le-Segretain
Foto: Getty/Pascal-Le-Segretain

Na Instagramu je objavila sliku na kojoj se vidi kako na letu nosi medicinsko zaštitno odelo za celo telo, masku za lice, zaštitne naočare i štitnik za lice.

Manekenka, koja će ovog meseca napuniti 50 godina, nosila je sličnu odeću i u martu tokom putovanja iz Los Anđelesa. Kasnije je otkrila da je to Du Pontov industrijski i naučni jednokratni, elastični kombinezon i da ga nosi iz straha da se ne zarazi na letu zbog kovida 19.

"Kako je ovo veoma osetljivo vreme za ceo svet, neću da vas lažem i kažem da nisam nervozna zbog ovog leta", objasnila je.

Naomi putuje po svetu zbog posla, a svoju rutinu pre svakog leta prikazala je u video-snimku na njenom kanalu na Jutjubu koji se zove "Biti Naomi 2019. godine". Svesna bacila oko sebe, pokazala je svoju putnu torbu u kojoj se nalazilo hidrantno pakovanje sa maskama za lice. Potom je navukla jednokratne rukavice i počela da čisti sedišta, stočić, televizor, naslon za glavu i daljinski upravljač antibakterijskim maramicama.

"Kad god bih putovala, toliko bih se više razbolevala od prehlade i sličnih stvari i blagoslovena sam što nisam", objasnila je. "Stvarno mislim da mi ovo pomaže - moja mala rutina."

View this post on Instagram

On the move...

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 21 sledeca idi na stranu