Zdrav duh

U teškim trenucima kao i Ejpril O'Nil: Možeš da se zakopaš i čekaš najgori čas ili da se šališ VIDEO

Njen pradeda bio je dvorski svirač, deda učitelj violine, otac kapelnik Narodnog orkestra Radio Beograda, a brat Miša kontrabasista, a nju generacije i dalje pamte kao Ejpril O'Nil i Popajevu Olivu.

Sreda, 27.05.2020.

14:11

Izvor: Super žena

U teškim trenucima kao i Ejpril O'Nil: Možeš da se zakopaš i čekaš najgori čas ili da se šališ VIDEO
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Ovih dana je gledamo kao Koviljku Dovijanić u seriji "Tate". Međutim, glumica Nada Blam otkrila je za TV Prvu da nije pogledala nijednu epizodu ove serije iako u njoj glumi.

"Odlična je serija, al' ne gledam je. Ja ništa što uradim, ne gledam nikada. Ništa što sam radila nikada nisam gledala. Posle bude kasno za popravke. Bolje da ništa ne gledam, nego da radim svoj posao", kaže glumica.

Ovom prilikom dotakla se i teme karantina koji je, kako kaže, vrlo duhovito doživela.

"Ja sam 65+, prvo sam napravila sliku sa robije, a onda sam napravila jednu sličicu kako razmenjujem kvasac sa komšinicom sa sprata bez kontakta u jednoj kesici sa mašnom. To je imalo toliko lajkova, da sume novinari zvali. Dakle, nemaš izbora, možeš jedino da se zakopaš i da čekaš najgori čas ili da se šališ."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare