Zdrav duh

Ovu manekenku prati 620.000 ljudi: "Ne znam koliko je 8x2" VIDEO

Skaj Vitli ima samo 26 godina, manekenka je i infuenserka, a sada je mnoge šokirala prizanjem da ne zna koliko je 8x2.

Četvrtak, 28.05.2020.

13:32

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

U video-snimku na Jutjubu Skaj je, kako to rade brojni influenseri, odgovarala na pitanja pratilaca, a naslov video-nastupaa bio je "pretpostavke o meni". Ona je priznala da nikada nije volela školu te da nije savladala osnove matematike.

Skaj, koju na Instagramu prati 620.000 ljudi, sebe je opisala kao osobu koja je uvek mrzela školu i učenje, prenosi Dejli mejl.

"I znate zašto sam je mrzela? Jer je nisam shvatala. Matematika mi je bila najgori predmet. Da me pitate koliko je 8x2, ni to ne bih znala", rekla je Skaj, koja je i majka jednog deteta.

Iako su mnogi ostali zatečeni njenom izjavom, bilo je i onih koji su je podržali jer je bila iskrena.

Ona je pre šest godina učestvovala u "Velikom Bratu" u Australiji, a potom je postala influenserka. Kaže da je imala dosta kompleksa, pa ih je "rešavala" kod plastičnog hirurga, iako sada misli da je trebalo da ode na terapije. Operisala je grudi, nos, povećala usne, obojila kosu, izbelela zube...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.