Šumaherova ćerka objavila novu fotografiju: Ne samo da jako liče, nego oboje vole adrenalin FOTO

Ćerka Mihaila Šumahera, Đina Maria Šumaher (23) objavila je na svom profilu na Instagramu crno-belu fotografiju na kojoj pozira sa širokim osmehom na licu.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli

"Išta pozitivno bolje je nego ništa negativno", napisala je uz fotografiju citirajući Elberta Habarda, američkog pisca.

Objava je pokupila preko 11.000 lajkova, a brojni pratitelji su komentarisali kako je Đina Marija preslikana njen slavni otac."Tatina devojčica", "Ista si tata", Predivan osmeh", "Kakav otac, takva ćerka", "Ti si klon svog oca", samo su neki od komentara.

Đina je, osim izgleda, od svog oca nasledila i ljubav prema sportu, te se bavi profesionalnim jahanjem.

Podsjećamo, Mihail Šumaher pre sedam godina doživeo je nesreću na skijanju kada je pri padu udario glavom u kamen. Nekoliko meseci proveo je u komi, a poslednjih godina boravi u svom domu u Ženevi, gde porodica brine o njemu, prenosi hrvatski Indeks.

"On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, poštujemo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi radimo. Tako osetljivu temu, kao što je zdravlje, držimo u privatnosti, jer on to želi", rekla je Šumaherova supruga Korina, koja je dosad javnosti otkrila jedino da sedmorostruki prvak Formule 1 ne može da se kreće.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu