Zdrav duh

Visoka je 193 centimetra, a muž joj je do ramena: Muškarci joj stalno šalju nepristojne ponude FOTO

Manekenka i savetnik za ishranu Esmerald Van Langen (32) iz Toronta visoka je 193 centimetra, a njen suprug 160 centimetra.

Subota, 08.08.2020.

11:49

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ova Kanađanka se uvek nadala da će dostići visinu svoje najstarije sestre, koja ima 190 centimetara.

Dok je bila mlađa toliko je bila oduševljena svojom visinom, da je čak izbegavala da pije gazirana pića nakon što je čula da mogu da zaustave rast, piše Metro.

Kad je imala devet godina, Emerald je primetila kako mnogo brže raste od svojih prijatelja. Danas, ima 193 centimetra i zahvalna je što joj je visina omogućila manekensku karijeru.

Ali, otkrila je i neke mane svoje visine. Naime, sve joj je teže bilo da nađe momka jer su svi pored nje bili mali.

Na njenu sreću, oduvek su je privlačili niži partneri, takvog je i osvojila.

"Sa suprugom sam već 11 godina, a pre nego što smo se upoznali, uvek sam izlazila s nižim muškarcima, čak i onim nižim od proseka. Mislim da je muškarce uvek nerviralo to što sam viša od njih", kaže Esmerald i dodaje kako je danas srećna u braku, ali da i pored toga dobija svakakve nepristojne poruke od raznih muškaraca.

"Najviše mi pišu kako bi se 'penjali po meni'. Neki me mole da im šaljem svoje slike kako stojim pored vrata ili objavljujem perverzne video snimke.

Ona kaže kako je njena visina rezultat genetike i zdravog načina života. Ali otkriva kako je u školi morala da se sagne kako bi stala u kadar fotografije. Kako kaže to često radi i danas.

Naučila je da se na šali na svoj račun, a košarkaški treneri uvek su je uporno pozivali u svoju ekipu.

"Nekad mi je bio problem da prnađem adekvatnu odeću, ali danas nije jer znam tačno gde mogu kupiti nešto za sebe. I venčanicu sam morala da produžavam", kaže Emerald kojoj je ipak najgore iskustvo bilo razgledavanje stanova.

Nakon što je bila u nekoliko stanova gde se osećala klaustrofobično, naučila je da je najbolje u startu pitati koliko je plafon visok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.