Zdrav duh

Nikad joj nije dosta: Kris Džener sad želi da unovči svoju uzrečicu

Majka je dosad za svoje ćerke uradila sve što je bilo u njenoj moći kako bi postale poznate i bogate. Iako ni ona finansijski ne stoji loše, očigledno želi da osigura priliv novca.

Petak, 28.08.2020.

10:38

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Glava porodica Kardašijan i Džener, majka Kris Džener (64) poznata je po svojoj uzrečici "Dobro ti ide, dušo", koju često govori svojim ćerkama. S obzirom na to da su Kajli Džener (23) i Kim Kardašijan (39) dobile milione prodajući svoju liniju kozmetike, čini se da deo kolača želi i mama.

Ipak, izgleda da ne želi da traži od njih da joj udele koji miliončić već do njega želi da dođe sama. Prvi put je tu rečenicu izgovorila 2007. u rijalitiju \'Keeping Up With The Kardashians\', a sad je zatražila da tu izjavu "zaštiti" i njome krene u "borbu za novac".

Tu uzrečicu bi Kris stavila na razne proizvode poput garderobe, kozmetiku, dečje i kućne potrepštine, ali i u knjige i časopise. Rečenicu otada koristi redovno, s možda još i više entuzijazma nego tada. Ne samo da je koristi u govornom već i u pisanom jeziku, pa je tako često napiše u komentarima ispod fotografija njenih "dragulja".

Tako je nedavno izašao video-spot za novu pesmu Kardi Bi, u kojem je i najmlađa članica klana Kardašijan-Džener Kajli. Odevena u seksi haljinu, koja joj ističe atribute, a mama Kris napisala joj je upravo dobro im znanu rečenicu, prenosi 24sata.hr. Pratioci su oduševljeni idejom i predviđaju joj uspeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.