Zdrav duh

Čuvena Rosalinda danas ima 49 godina, a na izgledu bi joj pozavidele sve mlađe devojke FOTO

Čuvenu meksičku glumicu i pevačicu Ariadnu Taliju Sodi srpska publika pamti po čuvenoj ulozi Rosalinde u istoimenoj sapunici koja je na našim prostorima emitovana početkom 2000-ih.

Nedelja, 30.08.2020.

15:21

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kada je pogledate danas, zaključujete da joj godine ne mogu ništa. Iako je pre tri dana napunila 49, glumica i dalje pleni mladolikošću.

Glumica i pevačica iz Meksikapostigla je mnogo u karijeri i došla do zvezdanog statusa, zaslužuje da se nađe na listi zvezda koje su najefikasnije prevarile vreme.

Ariadna Talija Sodi Miranda Motola kako glasi njeno puno ime, redovna je gošča na svetskim svečanostima, poput nedavne dodele Latino Gremija u Las Vegasu.

Najmlađa je od pet ćerki slikarke Jolande Mirande Mange i doktora patologije, poznatog naučnika i pisca Ernesta Sodija Palaresa.

Bavi se i modnim dizajnom na koji sa ponosom prenosi elemente meksičke kulture. Veoma je posvećena humanitarnom radu.

U braku je sa Tomijem Motolom (70), sa kojim ima ćerku Sabrinu (12) i sina Alehandra (8). Motola iza sebe ima brak sa Lisom Klark i Marajom Keri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.