Zdrav duh

"Bosa u pidžami": Džamela oduševila izdanjem u kojem je pratila Emi FOTO

Za razliku od svojih holivudskih koleginica, koje su virtuelnu dodelu nagrade Emi pratile u raskošnim kombinacijama kao da su na crvenom tepihu, glumica Džamela Džamil je smatrala da ovog puta može da se pojavi u opuštenijem izdanju.

Ponedeljak, 21.09.2020.

12:58

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Zvezda serije The Good Place (Dobro mesto) pozirala je u beloj pidžami, ogrnuta šljokičastim kućnim ogrtačem. Uz fotografiju s kauča koju je objavila na Instagramu napisala je:

"Bez grudnjaka? Bez štikli? Bez problema! Nošenje pidžame na 72. dodelu Emija (koju pratim iz kuće) je totalno moj vajb", napisala je glumica.

"Ipak sam se našminkala i obukla ogrtač sa šljokicama, jer... to bi Tahani htela. I ovo je njen dan, a ne moj", dodala je. Tahani al-Džamil je lik koji ona tumači u seriji The Good Place.

"Zapanjila si me i takva si inspiracija...", "Najbolje si obučena", "Trebali bi svuda da nosimo pidžame", "Koronavirus će uništiti industriju brushaltera", komentarisali su njeni oduševljeni pratioci.

Iako je bila među favoritima i imala nekoliko nominacija, serija The Good Place ipak nije osvojila nijedan Emi ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare