"Mi živimo zajedno": Glumice se uključile u 72. dodelu Emija, pa sve zbunile izjavom VIDEO

Na 72. dodeli Emi nagrada, koja je sinoć (noćas po našem vremenu) održana u Los Anđelesu desilo se pravo iznenađenje - a ne mislimo na to što je Zendaja Kolman pobedila u kategoriji najbolje glavne uloge u dramskoj seriji ("Euforija") kao najmlađa dobitnica u istoriji ove manifestacije

Zdrav duh | Blic.rs |, Super žena |
Podeli

Drugo iznenađenje (a bilo ih je dosta) priredile su zvezde serije "Prijatelji" Lisa Kudrou (Fibi), Kortni Koks (Monika) i Dženifer Aniston (Rejčel), koja je bila i domaćica večeri, a kojoj je Emi uzela pomenuta Zendaja (Dženifer je bila nominovana zblog uloge u "Jutarnjem šouu").

Čuvene glumice uključile su se preko Skajpa, pa je nakon konstantacije voditelja Džima Kimela: "Oh i Kortni je tu" Džen rekla: "Da, mi živimo zajedno! Cimerke smo od 1994. godine".

Publika koja je pratila dodelu bila je oduševljena, a sada nestrpljivo čeka prikazivanje okupljanja ekipe serije u emisiji Elen Dedženeris, pred publikom. Producenti su odlučili da odlože premijeru kako tokom pandemije korone ne bi podsticali na snimanje programa uživo. Očekuje se još jedan susret čuvene šestorke iz kultne serije.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu