Najzgodnija novinarka na svetu: "Kolega mi je rekao da su me zaposlili samo zbog grudi"

Najpoznatija italijanska novinarka i, po mišljenju mnogih, najzgodnija novinarka na svetu, Dileta Leota, ovih dana sprema se da zaplovi nekim drugim vodama.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Getty Images/Francesco Pecoraro
Foto: Getty Images/Francesco Pecoraro

Pročitajte još:

Italijanska voditeljka ostavila dečka zbog Ibrahimovića: "Samo me gledaj Zlatane" VIDEO

Naime, ova Sicilijanka uskoro će izdati svoju knjigu "Izaberi da se osmehuješ", u kojoj će opisati mnogo nepoznatih detalja iz svog života. Jedan od tih detalja bio je i raskid sa bokserom Danijeleom Skardinom, prenosi 24sata.hr.

"Bila je to velika ljubav. U knjizi ga zovem svojom ljubavlju, iako je sada gotovo, ali nemam pravo to da obrišem, jer sam se tako osećala dok sam pisala", rekla je Leota za italijanski časopis "Ki".

Pročitajte još:

Otkriveno je šta su Ibrahimović i Dileta Leota radili: Video sa Instagrama završio na Tviteru VIDEO

Upravo je taj časopis, na osnovu nekih saradnji, "zaključio" da je Diletino srce osvojio Zlatan Ibrahimović. Međutim, izgleda da tu ipak nije bilo ništa više od profesionalnog odnosa.

"Sada sam slobodna i želim da iskoristim vreme da upoznam sebe, da mogu da pogledam film, a da nikome ne odgovaram. Zlatan? Nikada ne bih bila sa oženjenim muškarcem", objasnila je.

Govorila je i o stereotipima prema ženama u sportskom novinarstvu.

"Na početku nije bilo lako. Kolega mi je rekao da su me zaposlili samo zbog grudi. Naravno, nisam zato napustila Sky, već sam osetila da je tržište satelitske televizije počelo da se menja", zaključila je Dileta Leota.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu