Zdrav duh

Glumica Anja Mit: "Ne bih pristala da se ugojim za ulogu uopšte" VIDEO

Glumicu Anju Mit ste zavoleli u seriji "Istine i laži", a onda je počela da nas upoznaje sa lepotama Srbije kroz emisiju "Auto-moto šou", koja se emituje na B92.

Sreda, 23.09.2020.

16:13

Izvor: Super žena

Glumica Anja Mit:
Foto: Printskrin/Prva TV

Podeli:

Ako ste mislili da je to sve od nje, prevarili ste je, jer gledaćete je i u najnovijoj sezoni hit-serije "Urgentni centar".

"Kada su me pozvali, prvo sam se obradovala, a onda pošto je to žanr na koji nisam naletala u svojoj karijeri, pogotovo kada igrate mladu doktorku, nije mi baš bilo svejedno. Još kada snimanje počne u 8 sati ujutru, to znači da ustajete u 6, kada ne znate kako se zovete, a onda treba da izgovorite sve te stručne izraze, tako da nije lako, ali sviđa mi se ovo što sad gledam", otkrila je Anja za "150 minuta".

Kako je rekla, voli glumu jer kao glumac "možete da budete sve što poželite, a onda dođete kući i onda ste to što jeste".

"Da nisam ništa što se tiče umetnosti, bila bih doktorka. Stvarno volim medicinu. Ja sam onaj pravi dr Gugl, tako da mogu da lečim preko Gugla i samu sebe tako lečim. Ukucam simptome šta je, znam i lekove da ti prepišem. Šalim se, naravno."

Koliko god da voli svoj poziv, ipak ima stvari na koje, kaže, ne bi pristala.

"Ne bih pristala da se ugojim za ulogu uopšte. Nismo Amerika, to nije normalno kod nas kao što je kod njih i ne bih ništa uradila gde bih osetila da nisam bezbedna, na primer skakala iz aviona..."

Glumica se pohvalila i da je nedavno položila vožnju i da rado seda za volan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.