Šeron Stoun otkrila da je pozirala za "Plejboj" kako bi napredovala u karijeri

Glumica Šeron Stoun je pozirala za časopis za odrasle "Plejboj" kao deo njene karijerne strategije, otkrila je u poslednjem intervjuu koleginici Dru Barimor.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages, Mike Coppola / Staff
Foto: Gettyimages, Mike Coppola / Staff

Šeron Stoun je pozirala za časopis kako bi obezbedila sebi ulogu u "Niskim strastima", filmu koji je lansirao njenu karijeru i učinio je seks-simbolom Holivuda.

Navela je u razgovoru da je ona "osoba logike i strategije".

"Kada sam shvatila da želim da glumim u tom filmu, odlučila sam da se slikam za 'Plejboj', i to ciljano, kako bih dobila ulogu", rekla je glumica.

Prisetila se slave koju je dobila gotovo preko noći nakon ovog trilera iz 1992. ali naglašava da nije očekivala toliki uspeh.

"Mislila sam samo da je to prava uloga za mene, i znala sam da moram da je dobijem. Ali nisam znala da će se tolika slava desiti", naglašava Šeron Stoun.

Šeron Stoun je u istom intervjuu govorila o svojim godinama i o tome kako uspeva da izgleda mladoliko u svojim šezdesetim.

"Kada sam ušla u četrdesete pomislila sam da ću da ostarim ali sam shvatila da želim da kontrolišem kako ću da ostarim", rekla je glumica, dodajući da je želela da "stari poput plesačice".

"Oduvek sam mislila da plesačice prelepo stare, tako da sam počela da se ponašam prema svom telu kao da je plesačko kako bih postigla taj izgled", rekla je glumica.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu